Яндекс.Метрика Анализ сайта fiz-kultura.blogspot.ru

Страницы

НОВИНИ СПОРТУ


Нещодавно в 24-й раз стала чемпіоном Іспанії «Барселона» 22 додала травня в свою переможну колекцію ще й Кубок країни. У фіналі Кубка Іспанії на стадіоні "Вісенте Кальдерон" в Мадриді каталонці в овертаймі обіграли свіжоспеченого переможця Ліги Європи «Севілью».
ДЕТАЛЬНІШЕ ....

«Челсі» знову програв «Парі Сен-Жермен» і вибув з розіграшу футбольної Ліги чемпіонів. Як і перший матч, цей закінчився перемогою парижан з рахунком 2: 1.
ДЕТАЛЬНІШЕ ...

Більше 100 чоловік були затримані на московській арені «ВТБ Льодовий Палац» і на території офіційної фан-зони спортивно-розважального комплексу «Парк Легенд» за час проведення чемпіонату світу з хокею.
ДЕТАЛЬНІШЕ ...

П'ять років тому мінське «Динамо» вперше вийшло в плей-офф КХЛ і провело найяскравішу серію в своїй небагатій історії участі в Кубку Гагаріна.
ДЕТАЛЬНІШЕ ...


Міжнародний Олімпійський комітет з огляду на медичні дослідження, підтримав пропозицію АІБА про те, щоб спортсмени на Олімпійських іграх 2016 виступали без шоломів.
ДЕТАЛЬНІШЕ ...

У матчі регулярного чемпіонату Єдиної ліги ВТБ «Цмокi» вдома обіграли казахстанський «Астану» - 87:83. Все вирішилося в нервовій кінцівці, де сильнішими виявилися «дракони», які отримали лише третю домашню перемогу в сезоні.
ДЕТАЛЬНІШЕ ...

«Мелатонін не допомагає бігати швидше і довше». Допінг знайшли у Шарапової? Владислав Воронін поговорив з творцем препарату, 10 років Який приймала КРАЩА тенісистка Росії.
ДЕТАЛЬНІШЕ ...