Яндекс.Метрика Анализ сайта fiz-kultura.blogspot.ru

Страницы

БУКМЕКЕРСЬКІ КОНТОРИ

Кількість різноманітних букмекерських контор, які приймають ставки онлайн в інтернеті, збільшується в арифметичній прогресії і не підготовленій людині вибрати кращого букмекера досить складно.
Так як деякі букмекери використовують просту і перевіренуу схему роботи - заманюють гравців на «солодкі коефіцієнти», а потім просто не віддають виграні гроші. Тому помилка у виборі букмекерської контори може відбити у вас бажання робити ставки на спорт в інтернеті.

Щоб позбавити вас від обману, з боку букмекерів, навожу список більш надійних.
1x Ставка - 2000 дарує рублів за реєстрацію Крім того, БК 1х мабуть це Наймолодша БК в нашому списку. 1х Ставка є прямою спадкоємицею БК 1хBet і створена спеціально для гравців з Росії. Контора успадкувала всі плюси батьківських ок (1хBet), в тому числі головного плюса - одні з найбільш високих коефіцієнтів і, мабуть, найбільша лінія ставок.
Leon - Гарантує бонус на перший депозит - до 100%! Контора заснована в 2007 році, працює без обману. Відрізняється від конкурентів орієнтацією на СНД і російськомовних користувачів, а також швидкими виплатами.
Ліга Ставок - Обіцяє фрібет в розмірі 500 рублів. БК Ліга Ставок є однією з перших легальних букмекерських контор в Росії. Роблячи ставки в цій бк - можна бути спокійним за свої чесно виграні кошти.
«Фонбет» - Перший пункт прийому ставок російської букмекерської контори був відкритий влітку 1994 року в Москві. Ставки в інтернеті компанія вперше почала приймати у 2001 році на сайті в доменній зоні .com, але після заборони ставок на спорт в інтернеті в Росії в 2007 році цей сайт був проданий зарубіжним інвесторам.